Leuk dat je mijn website bezoekt!

 

Mijn naam is Georgina (1979). Ik ben geboren in Rotterdam, getogen in Capelle aan den IJssel en woonachtig in Rotterdam. Naast mijn fulltime baan doe ik aan lifestyle fotografie voor een kleine onkostenvergoeding onder de naam Georgina Fotografie

 

Ik krijg energie van het "bouwen" van een mooie website. Ook vind ik het interessant blogs van anderen te lezen. Zelf houd ik van schrijven over de dagelijkse dingen die mij bezighouden, zoals lifestyle. Ik vind ontspanning in bloggen. Ik heb dan ook besloten om een website te maken om te bloggen over verschillende onderwerpen zoals lifestyle, beauty, series en het reviewen van producten. Wat ik wil bereiken? Het delen van informatie. Wellicht heeft de lezer hier iets aan, wellicht is het alleen leuk leesvoer. Ik doe het niet voor gratis producten, ik vind het vooral leuk om te schrijven. Wie weet komen er reacties uit voort die voor elkaar leerzaam, informatief en interessant zijn. 

Maar mocht ik overigens wel gratis producten aangeboden krijgen die bij mijn blog passen, dan is dat natuurlijk een leuke bijkomstigheid. Ik sta open voor samenwerkingen.

 

Rond mijn 18e ontstond mijn hobby fotografie. Op feestjes en partijen was ik vaak degene die foto’s maakte.

Sinds de komst van de compactcamera zat mijn camera standaard in mijn tas net als mijn lippenbalsem en spiegeltje.

In 2017 kocht ik een spiegelreflexcamera en heb ik een cursus gevolgd om mijn camera beter te leren kennen. Met succes heb ik de basisopleiding aan de Fotovakschool afgerond. Ook volg ik workshops om mij te blijven ontwikkelen. Klik op Fotoshoots voor het portfolio van Georgina Fotografie.

 

Naast bloggen fotograferen en schrijven houd ik onder andere van lezen, reizen, met vrienden afspreken, (munt)thee en Tony Chocolonely. Bijna dagelijks draag ik een jurkje en colbertje. Ander weetje: ik heb een kattenallergie.

 

Neem gerust verder een kijkje op mijn website. 

 

Veel leesplezier en voel je vrij een reactie achter te laten.

 

Hartelijke groet,

Georgina

 


Welkom op Georgina Lifestyle Blog & Fotografie.

Op mijn blog vind je informatie over o.a. lifestyle, beauty, boeken en productreviews.

Ook ben ik te boeken voor fotoshoots.

 

Veel leesplezier.

 

Liefs, Georgina