Leuk dat je mijn website bezoekt!

 

Mijn naam is Georgina (1979). Ik ben geboren in Rotterdam, getogen in Capelle aan den IJssel en ik woon in Rotterdam. Naast mijn fulltime baan doe ik aan lifestyle fotografie voor een kleine onkostenvergoeding, mijn eigen hobbyfotografiebedrijf. 

 

Mijn hobby fotografie is ontzettend leuk, hier hoort ook mijn website www.georginafotografie.nl bij. Dit beperkt zich uiteraard alleen tot fotografie. Ik krijg energie van het "bouwen" van een mooie website. Ook vind ik het interessant blogs van anderen te lezen. Zelf houd ik van schrijven over de dagelijkse dingen die mij bezighouden, zoals lifestyle. Ik vind ontspanning in bloggen. Ik heb dan ook besloten om een website te maken om te bloggen over verschillende onderwerpen zoals lifestyle, beauty, series en het reviewen van producten. Wat ik wil bereiken? Het delen van informatie. Wellicht heeft de lezer hier iets aan, wellicht is het alleen leuk leesvoer. Ik doe het niet voor gratis producten, ik vind het vooral leuk om te schrijven. Wie weet komen er reacties uit voort die voor elkaar leerzaam, informatief en interessant zijn. 

Maar mocht ik overigens wel gratis producten aangeboden krijgen die bij mijn blog passen, dan is dat natuurlijk een leuke bijkomstigheid. Ik sta open voor samenwerkingen.

 

Naast fotograferen en schrijven houd ik onder andere van lezen, reizen, met vrienden afspreken, (munt)thee en Tony Chocolonely. Bijna dagelijks draag ik een jurkje en colbertje. Ander weetje: ik heb een kattenallergie.

 

Nieuwsgierig naar foto's van Georgina Fotografie? Kijk voor een impressie op www.instagram.com/georginafotografie/ en/of 

www.georginafotografie.nl.

 

Neem gerust verder een kijkje op mijn website. 

 

Veel leesplezier en voel je vrij een reactie achter te laten.

 

Hartelijke groet,

Georgina

 


Welkom op Georgina Lifestyle.

Op mijn blog vind je informatie over o.a. lifestyle, beauty, boeken en productreviews.

 

Veel leesplezier.

 

Liefs, Georgina