Winactie | Boeken

Gepubliceerd op 15 december 2019 om 06:30

Interesse in het winnen van boeken? Lees verder en doe mee aan de winactie van december.

 

 

Doe jij mee aan winacties?

Regelmatig zie ik op Facebook winacties voorbij komen. Of ik hieraan deelneem? Als ik al veel reacties zie, dan haak ik af. Als je wil winnen moet je er natuurlijk voor gaan, maar ik ben één van die mensen die denkt: ik win toch niet. Ja ja, ik weet het, totaal geen positieve gedachte, maar het schiet zo door mijn hoofd en die negatieve gedachte wint het dan toch. En nee, dan win je inderdaad niks.

Maar zo af en toe doe ik echt wel mee ondanks de vele reacties, het is maar net hoe mijn pet op dat moment staat en of ik het desbetreffende product heeeeel graag wil winnen.

 

Voorwaarden van een winactie

Uiteraard worden er voorwaarden gesteld aan een winactie. Bijvoorbeeld: de organisator volgen op Facebook/Instagram en waarom je deelneemt aan de winactie.

Niet iedereen voldoet aan de voorwaarden en zegt alleen: “ik doe mee.” Tsja, dat vergroot je winkans ook niet echt.

 

Hoe maak je meer kans om iets te winnen?

Best ironisch dat uitgerekend ik advies geef. Ik die zelden deelneemt aan winacties. Maar toch. Hieronder tref je 4 tips aan die mogelijk bijdragen aan een grotere winkans.

  • Niet benoemen dat je nooit iets wint. Hier zou ik persoonlijk op afhaken.
  • Doe moeite om een uitgebreid en origineel antwoord te geven.
  • Zorg voor zichtbaarheid: reageer op posts en reageer dus niet alleen als er iets te winnen valt.
  • Lees goed wat de voorwaarden zijn en voer deze opdracht dan ook uit. Als er staat dat je de organisator moet volgen via social media, doe dit dan ook.

 

 

Het organiseren van winacties

Zo af en toe organiseer ik een winactie. Tot nog toe zijn dat fotoshoots geweest. Sinds kort geef ik ook weleens fotoshoots weg in ruil voor een blog. Ik ben een beginnende blogger en wil zichtbaar zijn. Het is toch leuk als er mensen zijn die je artikelen lezen.

 

Ontspullen

Al maanden staat er op mijn lijstje om mijn werkkamer goed op te ruimen. Ik doe dit overigens regelmatig, maar binnen een mum van een tijd is het toch weer rommelig. Voor mijn gevoel heb ik inmiddels al de spullen weggedaan waar ik niks meer mee deed, dus die selectie is gemaakt. Maar toch blijft het rommelig. Het is ook weer niet zo dat het een bende is, maar ik word een tikkeltje onrustig van de rommel. Of misschien is het wel een mindset en moet ik het doen met de ruimte die ik heb en accepteren dat de spullen die ik nu nog heb ook echt nodig zijn. Wanneer komt Marie Kondo bij mij langs?

 

Ik las onlangs een blog van iemand – sorry, het is mij ontschoten wie de blogger is – die een 30 dagen minimalisme challenge organiseerde. Op dag 1 gooi je één ding weg, dag 2 twee dingen, dag 3 drie dingen en zo 30 dagen lang.

Nu december al bijna voorbij is en ik als doel heb om dit jaar een opgeruimde werkkamer te hebben, ga ik de challenge aan. Ik heb dit nu pas bedacht en zal dit met terugwerkende kracht per 1 december jl. toepassen.

 

Tips om te ontspullen

Stel jezelf de volgende vragen:

  • Heb ik dit nog nodig?
  • Word ik hier blij van?
  • Kan ik dit nog ergens kopen?
  • Heeft dit emotionele waarde?

 

Win een boekenpakket!

In het kader van ontspullen geef ik een boekenpakket weg (mijn eigen boeken dus).

 

Het boekenpakket bevat de volgende boeken:

1. Jamie in 15 minuten (nieuw in verpakking)

2. Jamie Olivier – Koken met kanjers (ongebruikt)

3. Yotam Ottolenghi – Koken met kanjers (ongebruikt)

4. Mo Hayder – De Behandeling (gebruikt, maar ziet er nog zo goed als nieuw uit)

5. Lee Child – Tegenspel (gebruikt, maar ziet er nog zo goed als nieuw uit)

 

 

Wat moet je doen om kans te maken?

1. Like https://www.facebook.com/georginalifestyle79/.

2. Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom je deze prijs wil winnen.

3. Reageren kan tot en met woensdag 18 december a.s. De winnaar krijgt op vrijdag 20 december a.s. een e-mail van mij, dus  zorg er svp voor dat je e-mailadres klopt. De winnaar kan tot en met zondag 22 december a.s. op mijn mail reageren.

 

 

Voorwaarden:

  • De winactie geldt alleen voor adressen in Nederland.
  • Je betaalt zelf de verzendkosten (ik stuur een betaaltikkie) van PostNL. Deze kosten zijn € 6,50.

 

 

Jouw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan deze winactie.

 

 

Wil je een boekenpakket winnen en alleen de verzendkosten betalen?

Doe mee met deze winactie :-).

 

 

Ik wens je veel succes toe met je deelname aan winacties an sich. Toi toi toi! Het is natuurlijk superleuk om iets te winnen.

 

Heb jij weleens iets gewonnen? Zo ja, wat?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.