Winactie | Fotoshoot dtv Mom on Top - Kimberley

Gepubliceerd op 13 november 2019 om 07:00

Kimberley, van Mom on Top, is de eerste persoon die ik heb mogen fotograferen voor mijn blog die sinds

1 oktober 2019 online staat. Lees verder over deze fotoshoot in het mooie Kralingse Bos in Rotterdam.

Even voorstellen

Hi! Ik ben Kimberley, 32 jaar, echtgenote en mama van twee jongens van 6 en 3 jaar oud. 

Sinds 2017 ben ik gestart met mijn website Mom on Top, waar ik voornamelijk schrijf over fitness, gezondheid, lifestyle en alles rondom kinderen.

Vooral om het leven leuker en makkelijker te maken en veelal met een knipoog.

Wij moeders hebben het al zo druk, dus het is af en toe fijn als je wat tips kunt gebruiken. 

 

Regen

De laatste keer dat ik een fotoshoot had was vorige maand. Veel te lang geleden. In verband met mijn fulltime baan plan ik fotoshoots alleen ’s zaterdags in. En wie in Nederland woont en buitenactiviteiten wil verrichten is afhankelijk van het weer. De afgelopen zaterdagen heeft het alleen maar geregend en ik was dan ook blij dat ik nu wel een keer mooi weer had.

 

Fotoshoot

Kimberley en ik hadden allebei veel zin in de fotoshoot. De fotoshoot was eerder al verzet vanwege het weer en nu kon het doorgaan en hadden wij volop zon.

 

Wat zag Kimberley er prachtig uit. Zij was klaar voor de fotoshoot: mooie kleding, mooie make-up en haar haar zat goed.

 

Drukte

Het was een mooie ochtend en wat waren er al veel mensen vroeg hun bed uit, en dat in het weekend. Wij kwamen veel hardloopclubjes tegen en hondenuitlaters.

 

Het nadeel van die drukte was wel dat we onze fotoshoot een paar keer hebben moeten onderbreken, omdat er weer ‘ns een hardloper voorbijkwam of gezellig kletsende wandelaars. Hmmm, misschien moet ik een volgende keer iets eerder afspreken?

 

Veel bekijks

Ondanks de lage temperatuur was het toch nog wel warm in het zonnetje. Enkele voorbijgangers vroegen Kimberley of ze het niet koud had… Sommigen stonden zelfs van een afstandje te kijken, omdat ze zo’n fotoshoot wel interessant vonden.

 

Hieronder enkele foto’s van de knappe Kimberley. Ik hoefde maar een paar aanwijzingen te geven en ze stond goed op de foto. Wat is zij fotogeniek!

 

Sfeer

Wat hadden wij een gezellige ochtend.

 

Niet-geposeerd

Wat vind ik het leuk om mensen mooi op de foto te zetten zoals zij zijn. Ik houd van niet-geposeerde foto’s.

 

Plan jij voor jezelf ook weleens een fotoshoot in?

 

Volg www.momontop.nl als je meer wil lezen over fitness, gezondheid, lifestyle en kinderen.

 

Maak kans op een fotoshoot: https://momontop.nl/win-een-shoot-bij-georgina-fotografie/

 

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.