Winactie | 2 Purpuz Planners 2020

Gepubliceerd op 29 januari 2020 om 06:01

Heb jij je doelen in 2019 behaald? Heb je nieuwe doelen voor 2020 of doelen verschoven van 2019 naar 2020? Behoefte aan overzicht en focus? Dit kan allemaal met behulp van de Purpuz Planner. Van Clen Verkleij, de bedenker van deze uitgebreide agenda, mag ik niet 1, maar 2 planners weggeven. Lees verder als je samen met je vriend(in) de planner wil winnen.

 

Begin het jaar goed

Vorig jaar maakte ik - na jaren een digitale agenda te hebben gebruikt - in augustus kennis met de Purpuz Planner en ik was meteen enthousiast. Ondanks dat we al over meer dan de helft van het jaar waren was ik toch begonnen met het gebruik van de planner. Ik ben er zo blij mee dat ik de planner dus ook in 2020 gebruik. Deze planner tilt jouw plan naar een hoger niveau. Het is dus zeker niet te laat om alsnog deze planner aan te schaffen of leuker nog: te winnen.

Tips om je doelen te behalen

 • Formuleer je doelen SMART (specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch, tijdgebonden).
 • Probeer je doel realistisch te houden.
 • Maak een actieplan. Dit kunnen wekelijkse taken zijn.

 

In mijn blog Tips om je doelen te behalen lees je hier meer over.

Wat vind je in de Purpuz Planner?

 • Agenda
 • Jaaroverzicht.
 • Vakantie- en feestdagen.
 • Uitleg.
 • Werkboek.
 • Reflectie.
 • Quotes.
 • Bucketlist.
 • Creatieve ruimte.
 • Pagina “Afspraken in 2021”

 

Om in balans jouw doelen te halen, biedt de Purpuz je 8 tools

Van droom naar werkelijkheid:

 • Purpuz map – helpt je om je dromen te visualiseren
 • Purpuz matrix – helpt je om je dromen te ordenen
 • Purpuz plan – helpt je om je doelen op te delen in stappen
 • Purpuz pad – helpt je om je doelen te voorzien van tijd en volgorde
 • Maandplanning – geeft je structuur en overzicht
 • Weekplanning – geeft je jouw dagelijkse to-do’s
 • Dagreflectie – laat je stilstaan bij wat goed ging en waar je in kunt groeien
 • Vragen aan jezelf – laat je stilstaan bij afgelopen maand, het heden en de toekomst

 

In mijn Review | Purpuz Planner vind je uitgebreide informatie over deze agenda en lifecoach in één.

Planner en lifecoach in één

De Purpuz Planner is geen gewone agenda. Het helpt je met het behalen van je doelen. Het helpt je op weg naar success.

In welke kleuren is de Purpuz Planner verkrijgbaar?

De populaire Purpuz Planner is te koop bij https://www.bol.com/nl/s/?searchtext=purpuz+planner+2020&searchContext=media_all&appliedSearchContextId=&suggestFragment=&adjustedSection=&originalSection=main&originalSearchContext=media_all&section=main&N=0&defaultSearchContext=media_all&suggestionType=search_history en verkrijgbaar in het roze (t.w.v. € 39,99) en in het grijs (t.w.v. € 34,99).

 

Foto planner 2019, de kleur is voor 2020 hetzelfde gebleven.

Wil je deze luxe planner winnen?

Hieronder lees je hoe je kans maakt.

 

 1. Volg www.instagram.com/georginalifestyle/en www.instagram.com/yourpurpuz
 2. Laat op Instagram weten waarom je deze planner wil winnen en welke kleur je wil hebben.
 3. Tag een vriend of vriendin waarmee jij de planner wil winnen.
 4. Like mijn post op Instagram.

 

Hoe vergroot je je winkans?

 1. Laat in een reactie onder dit bericht weten wat één van jouw doelen is.
 2. Deel dit bericht op je sociale media-kanalen en stories en tag @georginalifestyle.

 

De winactie sluit maandag 3 februari a.s. om 23.59 uur.

De winnaar krijgt woensdag 5 februari a.s. een privébericht.

 

Succes!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Natascha Dost
2 jaar geleden

Ik wil heel graag winnen omdat ik als doel heb mijn bedrijf nu echt van de grond te brengen! Met werk, twee kinderen en piket diensten is dat soms best lastig.

sanne
2 jaar geleden

Oh deze zou ik graag willen winnen. Mijn doel dit jaar is om terug te kunnen stappen zonder pijn en dat mijn voet geneest. zodat ik terug met mijn hondje kan wandelen dat is mijn doel. Ik wil mijn blog ook tot een hoger level hier mee brengen.

Jasmina
2 jaar geleden

Super leuk! Ik heb m ook en gebruik m echt dagelijks. K vind het echt een hele fijne planner

lodi
2 jaar geleden

Ik heb vorig jaar de planner mogen testen en was niet zo enthousiast, ik vind hem te groot ( hij kan niet mee als ik op stap ga) en de vele bladeren met informatie vind ik overbodig, toch sta ik best dat mensen dit een fijne planner vinden, er is veel om over na te denken. Deze win actie gun ik dus graag aan anderen :)

rachel
2 jaar geleden

hij is leuk maar ik blijf ten alle tijden bij mijn filofaxen ;) die werken voor mij het beste
https://lafamiliab.nl

Krystle/Batboy
2 jaar geleden

Ik sla deze actie over, ben tevreden met mijn Millypie. Wens iedereen succes met deze winactie!

Joanne
2 jaar geleden

Wat ontzettend fijn zijn deze planners toch ! Ik doe op instagram ook lekker mee. Want ik wil heel graag in 2020 ook werken met deze planner :)

Lifestyle Mommy's ~ Linda
2 jaar geleden

Ik doe heel graag mee voor de roze voor mijn zus omdat ze routeplanner is van het nieuwe zorgteam 😍 een van haar doelen is een betere verdeling maken tussen werk en privé

Dhini
2 jaar geleden

Ik zie van deze planner voorbijkomen. Wat leuk dat je winactie regelen. Ik sla over. Succes

An Van Assche
2 jaar geleden

Veel succes met deze leuke winactie. En alvast profiiat aan de winnaar :-)

Melanie Hoogvliet
2 jaar geleden

Ik heb de purpuz planner al en kan hem iedereen aanraden! Succes allemaal.

Mandy
2 jaar geleden

Handig is hij he! Ik heb ook 1 ontvangen en ik mag ook 2 weggeven, super leuk!

Frederique
2 jaar geleden

Wat een leukerds. Je kunt er echt veel kanten mee op.

Marsha
2 jaar geleden

Ik doe graag mee met je winactie! Het lijkt me heel handig deze planner.

BlogEnBeauty
2 jaar geleden

Ik heb al een planner, maar ik wens iedereen succes. Het is een handige planner.