Filmrecensie | Spenser Confidential

Gepubliceerd op 25 april 2021 om 06:59

Houd je van humor, drama en van actie? Dan is Spenser Confidential echt iets voor jou. Ex-agent Spenser (Mark Wahlberg) moet een paar jaar zitten in de gevangenis, maar zegt erin geluisd te zijn. Als hij wordt vrijgelaten wordt hij gestrikt door zijn voormalig bokscoach en mentor Henry (Alan Arkin) om amateurvechter Hawk (Winston Duke) te trainen. Maar als twee van Spensers ex-collega’s worden vermoord moet Spenser weer intrede maken in de criminele onderwereld van Boston.

 

Hoelang duurt de film?

De film duurt 110 minuten.

 

Hoofdrolspelers

  • Mark Wahlberg (Spenser)
  • Winston Duke (Hawk)
  • Iliza Shlesinger (Cissy Davis)
  • Bokeem Woodbine (Driscoll)
  • Post Malone (Squeeb)

Waar gaat de film over?

Spenser is net vrijgelaten uit de gevangenis. Al snel na zijn vrijlating wordt de ex-politieagent weer in de onderwereld van Boston gezogen en ontdekt hij de waarheid achter een geruchtmakende moord. Er blijkt een enorme samenzwering achter de moord schuil te gaan. Spenser probeert samen met Hawk, een MMA-vechter, de waarheid te achterhalen.

Wat vond ik ervan?

De inleiding vond ik niet slecht. Vond het ook niet geweldig, maar zeker wel de moeite waard om verder te kijken. Spenser komt uit de gevangenis en ik was wel benieuwd hoe de verhaallijn verderging.

 

Spenser en Hawk leren elkaar kennen door Henry. Het zijn twee tegenpolen. Uiteindelijk gaan zij samenwerken om aan dezelfde misdaadzaak te werken. Er vinden veel vechtpartijen plaats en ook is er ruimte voor humor.

 

Deze film vond ik meer een comedy. Ik was niet kapot van het verhaal, maar ik heb wel gelachen.

 

Houd je van actiekomedie? Dan zou dit nog weleens een film voor jou kunnen zijn.

Algemene beoordeling

Ik vond het geen bijzondere film, eerder vrij simpel. Maar door de humor die erin zat krijgt de film van mij 3 sterren.

 

 

 

Welke comedy moet iedereen volgens jou hebben gezien?

 


«