Top 10 beste series op Netflix

Gepubliceerd op 22 december 2019 om 06:18

Wat is het toch heerlijk om te luieren en te Netflixen. Netflix heeft een ruim aanbod aan series en films. Het is in deze periode toch koud buiten en je hebt misschien wel kerstvakantie, dus ik zou zeggen: blijf lekker binnen en zet Netflix aan. Vandaag zet ik mijn 10 favoriete series op een rij.

 

 

Lekker luieren

Kan jij ook de hele dag in je huispak lui op de bank hangen? Chips, nootjes, wijntje en cola binnen handbereik? Heerlijk!

 

Ruim aanbod aan series en films

Je hoort mij niet klagen over het ruime aanbod aan series en films, maar ik weet nooit zo goed waar ik moet beginnen met het uitzoeken van een serie.

Ik ben dol op misdaadseries en heb er al zoveel gezien. Ook heb ik een liefde voor Scandinavische series (en boeken). Ik heb hieronder een selectie gemaakt van mijn samengestelde top 10. Verder zal ik er niks over vertellen, anders is het niet spannend meer :-).

 

1. Vis a Vis

Genre: misdaad/drama

Bron: Netflix

Spannend en meeslepend

Een naïeve jonge vrouw belandt in de gevangenis nadat ze voor haar vriend geld heeft verduisterd. Ze moet leren overleven in een wrede en gevaarlijke nieuwe omgeving.

 

2. La casa de papel

Genre: thriller

Bron: Netflix

Spannend en meeslepend

Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

 

3. Undercover

Genre: misdaad/thriller/drama

Undercoveragenten infiltreren in de organisatie van een drugsbaron en doen zich voor als stel op de camping waar hij zijn weekenden doorbrengt. Gebaseerd op feiten.

 

4. Designated survivor

Genre: misdaad/politiek/thriller/drama

Bron: Netflix

In deze aangrijpende politieke thriller ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar nadat een aanval op Washington het bestuur heeft onderuitgehaald.

 

5. The bridge

Genre: misdaad/thriller/drama

Bron: Netflix

Als er een lijk gevonden wordt op de brug tussen Denemarken en Zweden, gaan Deense en Zweedse detectives op zoek naar de dader.

 

6. Unbelievable

Genre: misdaad/drama

Bron: Netflix

Een jonge vrouw wordt beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

 

7. Springvloed

Genre: misdaad/drama

Bron: Netflix

Een politierekruut doet onderzoek naar de onopgeloste moord op een zwangere vrouw en vraagt daarbij de rechercheur die het onderzoek oorspronkelijk leidde om hulp.

 

8. The sinner

Genre: misdaad/thriller/drama

Bron: Netflix

Wanneer een klein plaatsje wordt opgeschrikt door een huiveringwekkende moord, ontrafelt een rechercheur tijdens zijn zoektocht een web van sinistere geheimen.

 

9. Criminal

Genre: misdaad/thriller/drama

Bron: Netflix

Binnen de muren van een verhoorkamer ondervragen Londense rechercheurs drie verdachten, die elk beschuldigd worden van een ernstig misdrijf. Maar de tijd dringt.

 

10. Morden i Sandhamm

Genre: misdaad/drama

Bron: Netflix

In de buurt van Stockholm in het pittoreske dorp Sandhamm helpt een bankadvocaat een vasthoudende rechercheur met een tragisch verleden.

 

Verslaafd aan Netflix

Aangezien ik Netflix-verslaafd ben, zal ik periodiek een kijklijst samenstellen.

 

 

Welke serie kijk jij momenteel?


 »

Reactie plaatsen

Reacties

lodi
2 jaar geleden

Wij hebben geen netflix, maar kijken on demand. Th bridge en Springvloed heb ik ook gezien, super goed. Undercover en La casa de papel lijken me heel goed.

Felice Veenman
2 jaar geleden

een goed idee: k ga weer eens NetFlixen, dat heb ik al een tijdje niet gedaan

rachel
2 jaar geleden

ik zelf kijk geen netflix maar de rest wel en die hebben deze ook gezien :D
https://lafamiliab.nl

Joyce - SomedayTodayNL
2 jaar geleden

Oeh ik dacht dat ik Netflix voor een groot deel wel gezien had. Maar hier staan toch een flink aantal die ik nog niet ken! Mooi!

nicole orriens
2 jaar geleden

Unbelievable kijk ik, en vind ik mooi de rest is wat minder mijn smaak.

Janet
2 jaar geleden

Le Casa de Papel en Vis a Vis vond ik erg goed, ook Designated Survivor vond ik leuk om te zien.. Zo te zien is er nog genoeg te kijken. Ik ben nu net begonnen met de serie Peaky Blinders, ben benieuwd! :)

Alexandra
2 jaar geleden

Er blijft altijd wel iets dat je nog niet gezien hebt op netflix. Heerlijk toch.

Wanda
2 jaar geleden

Wij hebben nog steeds geen netflix, maar soms denk ik er weleens over vanwege het aanbod aan series, maar tegelijkertijd weet ik dat het niet handig is, aangezien ik mezelf toch nooit de tijd gun om series en films te kijken.

Cynthia
2 jaar geleden

La Casa Del Papa heb ik vaker als tip voorbij zien komen. Ik ben erg benieuwd naar die serie!