Ookinhetpaars - Claudia

Gepubliceerd op 8 januari 2020 om 06:20

Ben je op zoek naar duurzame producten zoals kussens, plaids, spreien, dekens en babydekens? En wil je dit doen vanuit je luie stoel? Neem eens een kijkje in webwinkel Ookinhetpaars (https://ookinhetpaars.nl). Vandaag stel ik je voor aan Claudia, de eigenaar van deze webwinkel.

 

Even voorstellen

Hoi, ik ben Claudia van den Berg en woon samen met mijn vriend en onze rode kat Sien in Zeist.

 

Ik heb nu al een aantal jaar mijn webshop Ookinhetpaars. Ik verkoop kussens, plaids, spreien, dekens en babydekens. Alles van wol en katoen voor bed en bank. Mijn producten kenmerken zich door kwaliteit, duurzaamheid en diervriendelijkheid. Ik ben van oorsprong bioloog dus ik vind zorg voor mens, dier en milieu belangrijk.

De naam Ookinhetpaars komt van het feit dat ik paars een mooie kleur vind en dat kussens en plaids kleur geven aan je bank. Ik geef mensen graag advies over de materialen waar de producten van gemaakt zijn, het onderhoud en wat het beste bij jou en je interieur past. Met een mooi kussen en warme plaid kleed je je bank aan. Daarnaast koop je een product van kwaliteit dat lang mee gaat en dus moet zijn wat goed bij je past.

Naast de webshop sport ik regelmatig, hardlopen, spinning en fitness, hou van koken en van lekker eten en drinken en ga graag naar de film.

Waar geef jij de voorkeur aan? Webwinkels of fysieke winkels?

Een groot voordeel van webshops vind ik dat je de deur niet uit hoeft. Via internet bestellen en meestal de volgende dag in huis. En het voordeel van fysieke winkels is dat je de producten “in het echt” ziet en het meteen mee kan nemen.

 

Ondernemers op de foto

Het is per toeval zo gegroeid dat ik kleine ondernemers op de foto zet. Graag besteed ik in deze rubriek Maak kennis met... aandacht aan webeigenaren en bloggers. Claudia is één van de ondernemers die voor mijn lens heeft gestaan.

Mijn favoriete fotolocaties

Fotoshoots vinden altijd buiten plaats met uitzondering van babyshoots. Mijn stijl is licht en romantisch. Om deze stijl te creëren fotografeer ik het liefst in de duinen, op het strand en aan een plas. Dit zijn mijn favoriete fotolocaties:

  • Soesterduinen
  • Henschotermeer
  • Kralingse Plas
  • Hoek van Holland

 

Soesterduinen

 

De fotoshoot met Claudia vond plaats in de Soesterduinen. Hieronder een selectie van de fotoreportage.

 

Geef jij de voorkeur aan een webshop of liever een fysieke winkel?  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lodi
2 jaar geleden

Ik ben nog wel van de stenen winkels al wordt het me steeds moeilijker gemaakt met leegstand en dure parkeerkosten. Toch vind ik rond neuzen in winkels wel erg leuk.
https://lodiblogt.nl

felice veenman
2 jaar geleden

wat een prachtige foto's ! Volgens mij heb je leuke dingen in je webshop, en vast niet alleen in het paars!

nicole orriens
2 jaar geleden

Wat een leuke naam, Ook in het paars! Heel aansprekend en origineel. Zelf vind ik het voordeel van webshops het grotere aanbod. Hier in de Achterhoek hebben veel winkels niet wat ik zoek.

c wassenaar
2 jaar geleden

Soms is een webshop handig en voor veel dingen kan dat ook makkelijk. maar sommige dingen wil je echt zien en voelen enz

Wanda
2 jaar geleden

Ik ga nog steeds liever naar een winkel dan dat ik iets online bestel, soms is het online gewoon een stuk goedkoper en dan doe ik het wel, maar vele malen ga ik gewoon liever winkelen zodat ik direct weet of het iets voor me is en het niet eventueel terug hoef te sturen.

Marleen
2 jaar geleden

Voor grote dingen zoals meubels fysiek en anders webshops.

Sherana | Reisenergie.nl
2 jaar geleden

Ik vind het nog steeds leuk om een middagje rond te struinen en inspiratie op te doen in een fysieke winkel. Toch koop het product uiteindelijk vaak in een webshop.

Sandra
2 jaar geleden

Mooie foto's!
Kleding zal ik nooit online kopen, andere dingen wel

Laura
2 jaar geleden

Ik shop het liefst ijn een webshop. Vind het altijd zo vervelend als verkopers je gaan aanstaren en willen helpen