Mrs e-commerce - Stefanie

Gepubliceerd op 26 november 2019 om 19:58

Je webshop omzet verdubbelen? Tips over je webshop? Stefanie is de eigenaar van Mrs e-commerce en tevens de auteur van "Hoe start ik een webshop?" Wil je beter zichtbaar zijn op social media? Stefanie kan jou hierbij helpen.

 

Stefanie, van Mrs e-commerce, is de tweede persoon die ik heb mogen fotograferen voor mijn blog die sinds 1 oktober 2019 online staat. Ik zal overigens niet in iedere blog vermelden de hoeveelste persoon dit is voor mijn blog. Deze rubriek is nieuw en ik vond het wel goed verzonnen van mij, vandaar.

 

Lees verder over de fotoshoot met Stefanie.

 

Even voorstellen

Hoi, ik ben Stefanie, 31 jaar, getrouwd en moeder van Joey van 4. Ik ben sinds september 2018 eigenaresse van                    Mrs e-commerce waar ik andere ondernemers help met hun webshop. Ik doe dit vanuit mijn eigen 10 jaar webshop-ervaring en mijn missie is om zoveel mogelijk webshop-eigenaren hun dromen te laten verwezenlijken. In mijn blog geef ik mijn lezers veel praktische tips over hun webshop en probeer ik wettelijke regels begrijpelijk te maken. 

 

 

Wat zijn de voordelen van een binnenshoot?

Stefanie en ik hadden eerder contact gehad over de locatie. Het zou een binnenshoot worden. Het voordeel van een binnenshoot is dat je niet afhankelijk bent van het weer. Overigens vind ik business-shoots één van de leukste shoots om te doen. Vind het zo gaaf om succesvolle vrouwen te fotograferen.

Wij spraken af in een horecagelegenheid. Ik was er nog nooit geweest, dus vantevoren zochten we uit of er veel ramen zijn, want dat vind ik belangrijk aangezien mijn stijl licht en romantisch is.

 

Je tas inpakken aan de hand van een checklist

De avond voor de fotoshoot zorg ik dat de batterij van mijn camera is opgeladen en pak ik ook mijn tas in. Soms pak ik pas ’s ochtends mijn tas in. Ik doe dit aan de hand van een checklist. Dit had ik met deze fotoshoot niet gedaan. Ik heb al zo vaak mijn tas ingepakt, dus ik dacht het wel uit mijn hoofd te weten. Niet dus. Waar wij hadden afgesproken was het betaald parkeren. En toen kwam ik erachter dat ik geen portemonnee bij mij had. Heel onhandig, maar gelukkig had Stefanie mij gered. Dit was natuurlijk wel een leer voor mij voor de volgende keer. Toch maar weer mijn checklist gebruiken.

 

Wat zijn de voordelen van een vroege fotoshoot?

Om 8.30 uur hadden wij afgesproken, lekker vroeg. Het voordeel was dat wij de enige klanten waren op dat moment, dus we hadden de ruimte om ongegeneerd onze spullen op andere tafels te dumpen en te schuiven met tafels en stoelen. Niks is zo vervelend als storende elementen op de foto.

 

Stefanie zag er mooi uit, leuke kleding en mooi opgemaakt. Bij een fotoshoot is het belangrijk dat je jezelf blijft en jouw stijl ook bij je blog/onderneming past.

 

 

Ervaring met fotoshoots

Op Stefanie’s Instagram www.instagram.com/mrsecommerce/zag ik al veel mooie foto’s. Stefanie had al wat ervaring met fotoshoots. Fijn! Ik hoefde maar een paar aanwijzingen te geven en de rest ging vanzelf. Uit haar ervaring dacht zij ook goed mee. De fotoshoot verliep hierdoor soepel.

 

Waar moet je op letten als je binnen een fotoshoot doet?

De eetgelegenheid waar wij hadden afgesproken is een gezellige tent. Ik zou er zo nog een keer naartoe gaan om te lunchen en te fotograferen. Echter vond ik de ruimte wel wat aan de krappe kant voor bewegingsvrijheid qua fotograferen. Het kon nog net. Verder is de sfeer daar goed en konden wij daar prima foto’s maken.

 

Impressie

Hieronder enkele foto’s van Stefanie.

 

 

Fotografeer jij weleens voor je onderneming en ga je zelf ook zo nu en dan op de foto?

 

Lees de blog https://www.mrsecommerce.nl/marketing/waarom-personal-branding-goed-is-voor-je-webshop/ van Stefanie waarin zij vertelt over de fotoshoot en neem een kijkje op haar website als je tips wil over je webshop of gewoon omdat je het leuk vindt en geen webshop hebt. Het kan altijd leerzaam zijn.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jouvence
2 jaar geleden

Wat een mooie foto's heb je gemaakt tijdens deze fotoshoot!

Henk
2 jaar geleden

Verder dan op wat vakantiefoto's sta ik niets en dat wil ik zo houden. Ik vind mensen vaak afleiden op profuctfoto's.

rachel
2 jaar geleden

ik ben zelf fotografe en heb daar ook mijn eigen bedrijf in!! leuk om te lezen dit
https://lafamiliab.nl

Amina
2 jaar geleden

Jaaa, het is inderdaad superhandig om vroeg te shooten. Lege eetgelegenheden zijn zo mooi op foto's!

Frederique
2 jaar geleden

Ze ziet er stralend uit en dat zo vroeg op de dag haha

Alexandra
2 jaar geleden

Wat een leuke foto's zijn het geworden. Ik vind het ochtend licht altijd mooi.

Manon
2 jaar geleden

Zo’n goed idee dat je de foto’s pinbaar hebt gemaakt!

Gisèle
2 jaar geleden

Ik hou van fotograferen maar ik ben niet zo goed als jou hoor:) Leuk om de licht op een andere ondernemer te zetten.

Merel
2 jaar geleden

Hele mooie fotos geworden. Idd echt die businesslook maar wel jong en fris. Doe het zelf eigenlijk niet echt, maar speel wel met het idee.

lodi
2 jaar geleden

Het lijkt me best lastig om ergens af te spreken in een openbare gelegenheid, omdat het ook heel druk kan zijn. Ik vind de foto's weer erg mooi en je checklist doet me er aan denken zo mijn batterij van de camera op te gaan laden!
https://lodiblogt@hotmail.com

Gabrielle
2 jaar geleden

Wat een mooie foto's heb je weer gemaakt, het is inderdaad heel gaaf om powervrouwen te fotograferen!

KoolFamily
2 jaar geleden

Mooie foto’s!
Heel naturel ook!

Marsha
2 jaar geleden

Zijn hele mooie foto's geworden. Licht is wel echt een heel belangrijk middel.

Simone
2 jaar geleden

Wat een mooie foto's zijn het geworden!

Kiki Hasselton
2 jaar geleden

ik vind mezelf nooit mooi op foto's staan, dus ik probeer dat vaak te vermijden.

Cynthia
2 jaar geleden

Een hele mooie shoot weer! En handige tips ook!

Dhini
2 jaar geleden

Wat prachtig foto`s. Love foto`s maken maar ik ben niet prof fotogratie vooral nu maak ik foto`s gewoon met smartphone

Marissa
2 jaar geleden

Je vroeg shooten is altijd wel echt fijn:)

Janet
2 jaar geleden

Ik maak veel foto's voor mijn blog, maar dat is een reisblogs dus ik maak veel foto's van de bestemmingen waar ik kom.

Mandy
2 jaar geleden

Wauw! Echt mooie foto’s

Joyce - SomedayTodayNL
2 jaar geleden

Wat een mooie foto's zijn het geworden!