ZO, een nieuwe manier van schoonmaken

Gepubliceerd op 13 september 2020 om 04:18

In een de tijd dat hygiëne belangrijker is dan ooit, introduceert ZO een nieuwe manier van schoonmaken: snel, veilig, voordelig, én vegan. En dat allemaal verpakt in strak ontworpen, recyclebare zakken en sprayers. Die zo mooi zijn dat je ze overal in huis neer wilt zetten. Zo kan het dus ook.

 

Mix it. Spray it. Wipe it.

Wat doet ZO precies anders? ZO verkoopt reinigingsconcentraten met bijbehorende, stijlvolle sprayers. Je vult de sprayer tot de streep met concentraat en mixt dat thuis zelf met water. Op die manier hoeft er geen water te worden vervoerd. Schoonmaken is simpel. Je sprayt een oppervlak in, laat de reiniger even inwerken en veegt het oppervlak daarna schoon met een van de ecologische microvezeldoeken. Arjen: “Mix it. Spray it. Wipe it. Dat maakt ons anders. En we zijn goedkoper dan een kant-en-klaar schoonmaakmiddel. Met een navulzak van ZO doet een gemiddeld gezin dik een jaar. Waar we natuurlijk ook onderscheidend in zijn, is ons design.”

 

Geen afval

Schoonmaken met ZO is helemaal van deze tijd. Het is hygiënischer dan schoonmaken met een doekje en een emmer sop. Doordat je het doekje niet steeds in hetzelfde water uitspoelt, verspreid je de bacteriën niet. Bovendien zijn alle producten vegan: er zitten alleen natuurlijke stoffen in van plantaardige bronnen, en niets is getest op dieren. Omdat je het reinigingsconcentraat zelf met water mixt, gaat er geen energie verloren aan het vervoer van water. De verpakkingen zijn gemaakt van materialen die worden hergebruikt. Zo is er geen afval.

 

Eindelijk mooie microvezeldoekjes

De reinigers van ZO zijn er in 4 varianten: een allesreiniger, een sanitairreiniger, keukenreiniger en een glasreiniger. Voor elke reiniger is er een aparte sprayer en een microvezeldoekje. De doekjes versterken de werking van de reiniger, zijn helemaal ecologisch en – wat een verademing – verkrijgbaar in kleuren die je in huis wilt hebben. Als je om de dag schoonmaakt, doe je met een navulzak ongeveer een jaar.

 

Wat kost het?

Het ZO Startpakket is onder meer te koop op zoschoon.nl voor 14,99.

Prijzen voor reinigers en accessoires van ZO vanaf 1,99.

 

Bron: Prins PR

 


«   »