Waarom meisjes zo graag een Casimoda hoesje willen

Gepubliceerd op 5 mei 2020 om 22:58

Een smartphone zit doorgaans standaard in de tas van iedere vrouw en trouwens ook in iedere broekzak van iedere man. Het merendeel van de bevolking kan nou eenmaal niet zonder telefoon. En natuurlijk wil je niet dat je telefoon beschadigd raakt of erger nog: kapot gaat. Om je hippe telefoon te beschermen schaf je een telefoonhoes aan. Hoe kan je in hemelsnaam kiezen uit al die leuke telefoonhoesjes? De één hipper dan de ander. Casimoda is zo’n webshop met allerlei toffe GSM-hoesjes. Het is moeilijk kiezen. Er is in ieder geval voor ieder wat wils, bij iedere outfit past wel een telefoonhoesje. Jij loopt er stijlvol bij, maar je telefoon ook!

 

Redenen waarom je een smartphone gebruikt

De opmars van de mobiele telefoon heeft voor veel verandering gezorgd. Vroeger werd de mobiele telefoon enkel gebruikt om mee te bellen en te SMS-en. Deze tijd is allang voorbij. Althans, dat je met je telefoon kan bellen en gebeld kan worden is het belangrijkst, het is immers een telefoon. Hieronder een aantal redenen waar de smartphone voor wordt gebruikt.

 

 • WhatsApp
 • E-mail
 • Notities
 • Socials bijhouden, zoals Facebook en Instagram
 • Google
 • Muziek beluisteren via Spotify
 • Google Translate
 • Agenda
 • Pinterest
 • OV 9292
 • Bankieren
 • Audio beluisteren, zoals luisterboeken
 • Wekker
 • Games
 • Slimme apparaten in huis besturen
 • Calculator

 

En zo zijn er nog veel meer apps die je kan gebruiken. Herkenbaar? De bovengenoemde apps zijn allemaal zeer nuttig. Gemak dient de mens. Hartstikke handig al die apps op één apparaat.

De verslaving is te verklaren.

 

Kom van je telefoonverslaving af

Om van je telefoonverslaving af te komen helpt het de apps van je telefoon te verwijderen die je het meest gebruikt. Misschien wat drastisch, maar op den duur geeft het je meer rust.

 

Tips tegen schade

Verslaafd of niet, het zou vervelend zijn als je telefoon beschadigd raakt. Je telefoon kan per ongeluk uit je handen vallen en dan heb je al gauw schade. Er zijn natuurlijk geen garanties, maar met onderstaande tips kan je schade voorkomen/beperken.

 

 1. Gebruik een telefoonhoesje: ter bescherming tegen barsten in het scherm, val, stoot,- en krasschade.
 2. Gebruik een screenprotector: voorkom krassen op je scherm.
 3. Stop je telefoon in een apart vakje in je tas: dus niet in hetzelfde vakje als bijvoorbeeld je sleutels. Dit om krassen te voorkomen.
 4. Draag je telefoon niet in je achterzak: als je er per ongeluk op gaat zitten, dan kan je telefoon kapotgaan door de druk.

 

Punt 3 en 4 zijn zaken die discipline vergen en zijn niet te koop.

 

4 redenen waarom meisjes een Casimoda hoesje willen

 

1. Casimoda denkt aan je outfit

Welke meiden en vrouwen houden niet van mooie kleding? Of dit nu casual, zakelijk, klassiek, sjiek of bohemian is, dat maakt niet uit. Iedere vrouw heeft haar eigen stijl. Casimoda heeft meer dan 15.000 artikelen en door het aanbod wordt dit steeds meer. Voor vrouwen is deze webshop een walhalla. Voor iedere outfit is wel een telefoonhoesje te vinden.

 

2. Casimoda gaat met de modetrends mee

Is er een nieuwe smartphone op de markt gekomen, dan speelt Casimoda hierop in en zorgt voor telefoonhoesjes voor de nieuwste smartphone: van leren telefoonhoesjes tot een transparant hoesje of backcover. Met een telefoonhoesje van Casimoda kan je goed voor de dag komen.

 

3. Je eigen foto op de cover

Wil je een foto op je telefoonhoes afgedrukt hebben? Dit is mogelijk! Hoe leuk?! Die prachtige foto die je hebt gemaakt van een bepaald object, op vakantie, thuis of welk moment dan ook. Of van jezelf, je gezin, je familie, je huisdier? Superleuk! Zo’n uniek telefoonhoesje heeft niemand anders in de pocket.

 

4. Maak je eigen hoesje

Wat ook heel origineel is: maak je eigen hoesje met bijvoorbeeld je naam, initialen, monogram, quote of tekst.

Uit de grote collectie telefoonhoesjes kan je met behulp van een gebruiksvriendelijk ontwerpprogramma kiezen uit een aantal mooie achtergronden, thema’s en lettertypes. Schrijf je eigen tekst! Niemand anders heeft zo’n hoesje. Tof toch?

 

Moederdagcadeautje

In deze coronacrisis is het helaas niet mogelijk om met onze moeders te knuffelen. 1,5 meter afstand moeten wij in acht nemen. Zondag 10 mei a.s. is het Moederdag. Verras je moeder met een brievenbuscadeautje. Geef haar een mooi aandenken en zorg voor een gepersonaliseerde telefoonhoes. Hoe leuk is het voor je moeder om alleen jou, jullie gezin of alleen de kleinkinderen dagelijks bij zich te dragen? Leuk toch?

Telefoonhoes als eyecatcher

Een telefoonhoesje is met name belangrijk om jouw mooie en vaak ook dure telefoon te beschermen tegen schade. Maar dat niet alleen: je telefoonhoes kan als eyecatcher dienen bij je outfit.

 

Redenen voor een telefoonhoes die bij jou past

 • Herkenbaarheid

Mensen herkennen jou aan je telefoonhoes door jouw stijl.

 

 • Ziet er verzorgd uit

Je haalt je telefoon uit je tas in bijzijn van anderen, dan wil je wel dat het telefoonhoesje er fancy en netjes uitziet en niet dat er een gare telefoonhoes omheen zit.

 

 • Finishing touch

Maak je outfit af met een bijpassende telefoonhoes. Je telefoonhoes is namelijk ook een fashion item.

 

Al met al

Bescherm je telefoon én vul je garderobe aan.

 

 

Hoe ziet jouw telefoonhoesje eruit? Of gebruik je helemaal geen hoesje?

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lodi @lodiblogt.nl
2 jaar geleden

Ik heb absoluut een hoesje hoor, ben veel te bang dat ik mijn telefoon anders beschadigt zal raken. Ik vind leuke kleuren hoesjes ook leuk, ik hou er wel van als het bij mijn outfit past, nu heb ik er een met een flamingo.

Rory
2 jaar geleden

Ooit mijn gloednieuwe telefoon in Portugal op een stenen vloer laten vallen (ik had 'm net een week). Er zat een hip leren hoesje om die weinig deed qua bescherming (maar ik had mazzel).
Diezelfde telefoon ging er helaas toch aan een paar maanden later (waterschade, don't ask). Dus sinds mijn iPhone7 (tweede telefoon ever die ik nieuw heb gekocht) gebruik ik alleen nog maar een Otterbox. Misschien niet de hipste maar de allerbeste qua bescherming. Ik kan niet meer zonder.

Jasmijn Bult
2 jaar geleden

Ik heb m’n mobiel altijd in m’n voorzak! En heb een screen protector & zacht hoesje, met m’n eigen werk erop lijkt me ook heel tof.

rachel
2 jaar geleden

hier zijn hoesjes verplicht! en ze pimpen je foon ook nog een op :D

Janet
2 jaar geleden

Ik heb jarenlang zonder hoesjes en screenpotectors rondgelopen, waardoor ik een extra verzekering heb moeten afsluiten omdat mijn telefoon regelmatig kapot ging (van het vallen) haha. Tegenwoordig kan ik niet meer zonder hoesjes en screen potectors, wat hebben die vaak mijn telefoon gered!

Manon
2 jaar geleden

Ik denk dat jongens om die reden ook wel een leuk hoesje willen hebben hoor ;-)

An
2 jaar geleden

Gewoon een praktische zwarte hoes met plaats voor wat kaarten. Handig.

Sherry
2 jaar geleden

Super mooie hoesje. Ik bekeek de site ook wat mooi allemaal. Ik heb een animehoesje, een skull hoesje en een transparante hoesje. Ben wel toe aan een nieuwe die van jou lijkt me tof.