Doelen in 2019

Gepubliceerd op 4 oktober 2019 21:38

Zoals je wellicht eerder hebt gelezen ben ik een beginnende blogger. Mijn eerste blog was een introductieblog, mijn tweede ging over privacy en deze blog gaat over de doelen die ik dit jaar nog wil behalen.

 

SMART-methode

Door middel van de SMART-methode wil ik doelen stellen.

 

Definitie SMART:

Specifiek

Meetbaar

Acceptabel

Realistisch

Tijdgebonden

 

Fotografie

Voor fotografie had ik het doel één fotoshoot per week te doen, tot nog toe lukt dat aardig, mede doordat ik een planner bijhoud.

Privé

  • sporten
  • muzieknoten leren lezen
  • één lied op de piano kunnen spelen

 

Blogdoelen

  • kennis delen van alledaagse dingen

Hmmm, dit is niet echt SMART te maken, geloof ik. Het is in ieder geval mijn hobby om te schrijven en ik vind het dan ook leuk dat iemand mijn blogs leest, omdat de interesse er is om wat voor reden dan ook.

  • bezoekers

Het lijkt mij leuk dat mijn blog wordt gelezen en er gereageerd wordt, zodat we wellicht van elkaar kunnen leren. Mijn streven is om dit jaar minimaal 5 bezoekers te ontvangen en dan heb ik het niet over familie en vrienden die ongetwijfeld een kijkje willen nemen.

  • blog finetunen

De basis is op het moment van schrijven (oktober ‘19) gereed en ik wil lekker gaan beginnen. Doordat ik zo enthousiast ben zal het ongetwijfeld nodig zijn de website te finetunen, omdat ik mogelijk nog niet tevreden ben.

  • Sociale media

Een account aanmaken op sociale media. Graag wil ik dit consistent houden, dus hier zal veel tijd in gaan zitten. 

 

Verder in 2019

Aan het eind van het jaar of begin volgend jaar zal ik een blog wijden aan mijn doelen in 2020. Ik heb er nu al een aantal, maar aangezien ik net ben begonnen en het jaar bijna voorbij is, is dat niet realistisch.

Kortom?

Een plan van aanpak om de doelen te behalen is van groot belang.

 

Wat zijn jouw doelen voor dit jaar? En welke doelen heb je inmiddels gerealiseerd?

Ik ben benieuwd.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.