Cadeautips vrouw Top 10

Gepubliceerd op 27 oktober 2019 om 08:37

De feestdagen komen eraan en het wordt tijd na te denken over welk cadeau je wil geven aan je vrouw, vriendin, moeder, zus, nicht of collega. Ik vind dat lastig en ben al begonnen met nadenken :-). Overigens zijn de feestdagen aanleiding voor mij een blog te schrijven over cadeau-ideeën an sich. Ter inspiratie heb ik een top 10 aan cadeautips voor haar samengesteld voor verschillende budgetten.

 

1. Tony Chocolonely

Leuk cadeau om te geven als zij dol is op chocola uiteraard.

De repen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken vanaf € 2,79. Wat is jouw favoriet? Die van mij melk karamel zeezout.

 

Het is goed om te weten dat Tony’s missie is de chocolade 100% slaafvrij te maken, dit is ook te lezen op de prachtige wikkels.

 

Personaliseren

Bij Tony Chocolonly is het ook mogelijk je eigen wikkel te maken, bijvoorbeeld je eigen tekst met foto.

 

Doe er een kaart bij, pak het leuk in met cellofaan en je bent klaar. Afhankelijk van je budget kan je er ook een douchegel en/of tijdschrift bij doen.

2. Mand samenstellen

Bij de Action zijn mandjes te koop vanaf € 0,99. In deze mand doe je een tijdschrift naar keuze in, douchegel en snoepgoed of chocola.

 

Ook deze cadeaumand kan je leuk inpakken met cellofaan.

 

3. Rituals

Dit is één van mijn favoriete cadeaus om te geven en te krijgen :-). Rituals heeft bijvoorbeeld douchefoams, shampoo en bodycrème, maar ook geurstokjes, thee, make-up en meer.  

Je kan zelf iets samenstellen bij Rituals, maar er zijn ook geschenksets te koop vanaf € 9,50.

 

Mijn favoriet is The Ritual of Sakura. Heerlijke geur. Overigens is het best lastig om een bepaalde geur uit te kiezen voor een ander. Naar mijn mening is The Ritual of Sakura vrij neutraal.

4. Fotoshoot

Geef een fotoshoot cadeau. Afhankelijk van je budget kan je kiezen voor een professioneel fotograaf of een hobbyfotograaf. Ga op internet op zoek naar verschillende fotografen in de buurt en bekijk hun portfolio’s.

Ik ben hobbyfotografe en bied pakketten aan vanaf € 25,--: www.georginfotografie.nl

 

5. Diffuser

Verspreid een lekkere geur in huis met behulp van een diffuser. Bij de Action te koop incl. 1 flesje olie vanaf € 8,95.

 

Ik heb zelf een diffuser in mijn kantoor, heerlijk.

 

6. Nagellak

Heeft zij regelmatig nagellak op? Zo ja, dan houdt zij dus van nagellakjes.

 

Ik ben fan van Essence. Te koop vanaf € 1,69.

 

Afhankelijk van je budget kan je er eventueel ook chocola of een tijdschrift bij doen en inpakken in cellofaan.

 

7. Boek

Houdt zij van lezen? Geef een boekenbon cadeau. Misschien wat afgezaagd, maar ik houd erg van lezen en vind het leuk zelf een boek uit te kiezen. Om het nog een beetje aan te kleden kan je er een tijdschrift of chocola/douchegel bij doen en inpakken in cellofaan.

 

Weet je welk genre boeken zij leest of weet je wie haar favoriete auteur is? Zo ja, kies zelf een boek uit. Bewaar de bon, want er is een kans dat zij het uitgekozen boek al in bezit heeft.

 

8. Sieraden

Een mooi persoonlijk cadeau om te geven. Wat ook leuk is om een gepersonaliseerde armband te geven. Op internet te koop vanaf € 13,94.

 

9. Horloge

Ben je ruim op tijd – lees: acht weken van tevoren – met alvast nadenken over een cadeau? Kijk op Ali Express. Al te koop vanaf

€ 0,48. Uiteraard ook te koop bij bijvoorbeeld Lucardi en de Bijenkorf.

 

10. Samen naar de bioscoop

Ga samen naar de bioscoop. Een gezellig avondje uit.

 

Heb jij nog leuke cadeau-ideeën?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Joyce - SomedayTodayNL
2 jaar geleden

Ik word zelf altijd erg blij van (kook)boeken!