Korting sieraden | Mira Sells Sieradenshop

Gepubliceerd op 19 januari 2020 om 06:02

Ben jij ook zo dol op sieraden? Als je op zoek bent naar een betaalbare mooie ketting, ring of oorbellen, neem dan een kijkje op https://www.instagram.com/mirasellsshop/.

 

Sieraden maken de vrouw

Vrouwen en sieraden. Menig vrouw maak je blij met een mooi sieraad. Sieraden zijn goed te combineren met je kleding. Het maakt je outfit helemaal af.

 

Mira Sells

Enige tijd geleden leerde ik Mira kennen. Mira is blogger en schrijft over onder andere ondernemen, beauty en eten. En sinds kort verkoopt zij ook sieraden. Superleuk! De verkoop verloopt via Instagram: https://www.instagram.com/mirasellsshop/. Deze eerste stap is in ieder geval gezet.

 

Wat koop je voor een vrouw?

Eerder heb ik een blog over Cadeautips vrouw Top 10 geschreven wat je voor een vrouw kan kopen. Op nummer 8 staat “Sieraden”.

Zoek uit of iemand van zilver of goud houdt

Wat is er mooier om een aandenken te geven? Naar mijn mening is een mooie accessoire origineler dan het geven van geld. Het wordt gewaardeerd als je de moeite hebt genomen om iets moois uit te zoeken. Het kan best lastig zijn om sieraden te kopen voor een ander. Doorgaans ken je die persoon vrij goed.

Het is belangrijk te weten of degene voor wie je een sieraad koopt van zilver, goud of roségoud houdt. Persoonlijk maak je mij niet blij met gouden sieraden. Als ik wel een gouden sierraad krijg, dan vind ik dat natuurlijk alleen maar lief, want het gaat om het gebaar, maar toch…

 

Ketting, armband, oorbellen en ringen

Sieraden zijn er in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld grote stenen, lange kettingen, grote oorbellen. Voor iedere look is wel een bijpassend sieraad te vinden.

 

Op zoek naar betaalbare sieraden?

Sieraden zijn te koop van een paar Euro tot een paar duizend Euro. Ben je op zoek naar betaalbare sieraden? Mira Sells verkoopt sieraden tussen de € 10,-- en € 15,-- inclusief verzendkosten binnen Nederland.

 

Steun Pink Ribbon

Wist je dat de volledige winst van de BOOBS-kettingen naar Pink Ribbon gaat? Goed initiatief!

 

Tijdelijk 20% korting

Geef jezelf of een ander een mooie ketting, ring of oorbellen cadeau. Gebruik de code GEORGINA en ontvang 20% korting. De korting is geldig tot 1 februari a.s., dus wees er snel bij.

 

 

Wat draag jij het liefst? Zilver of goud?

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

rachel
2 jaar geleden

wat een leuke en mooie sieraden!! Niet helemaal mijn stijl maar wel heel leuk. ik draag zelf goud maar heb ook zilver en draag het ook wel gewoon door elkaar
https://lafamiliab.nl

Maartje
2 jaar geleden

Mooie sieraden, ik draag echt zeer weinig sieraden, maar wel alle kleuren door elkaar. Dit omdat een deel emotionele waarden heeft en ik die dus niet kan vervangen met een variant die dezelfde kleur heeft als de rest.

Sherana | Reisenergie.nl
2 jaar geleden

Wat een mooie en unieke sieraden! Leuk ook al die verschillende kleurtjes. Ik vind de achterliggende gedachte van de boobs-ketting mooi en super ook dat de volledige opbrengt naar Pink Ribbon gaat. Toch zou ik de ketting waarschijnlijk niet dragen.

Alexandra
2 jaar geleden

Leuke sieraden. Ik ga instagram checken. Goeie tip. Www.huisvanalex.nl

Henk
2 jaar geleden

Zelf heb ik naast horloges en een trouwring geen sieraden, maar mijn vrouw zweert bij zilver

Lodi
2 jaar geleden

Ik ben dol op sieraden en vind deze ook erg mooi. De medaillon met bloem is heel subtiel, mooi.

Melanie Hoogvliet
2 jaar geleden

Wat een leuke sieraden. Ik draag zelf niet veel sieraden omdat ik er niet zo goed tegen kan

An
2 jaar geleden

Zo mooi, die opbrengst voor Pink Ribbon. Sieraden schitteren nu nog meer :-)

Riek Muijen
2 jaar geleden

Gaaf ben vooral weg van die ring. Maar koop nooit meer sieraden eigenlijk.

Frederique
2 jaar geleden

Ik draag na jaren weer sieraden. Ik houd zelf van zowel zilver als goud en mix het ook soms. De boobs ketting is te gek ook!

Neeltje | Thoughts in Style
2 jaar geleden

Ik was nog niet bekend met Mira Sells Sieradenshop maar er zitten een aantal leuke items tussen :)

Jasmina
2 jaar geleden

Dit zijn wel echt prachtige sieraden zeg..mooie prijsklasse ook

nicole orriens
2 jaar geleden

De prijzen spreken me zeker aan. Die zijn goed te doen zeg.

Janine
2 jaar geleden

Mooie sieraden! Ik hou ervan alleen draag het te weinig ivm sport opleiding. Ik draag vaak wel ketting en armbanden

MC Kleuver
2 jaar geleden

Het is leuk om te weten of iemand van goud of zilver houdt. Voor zover ik weet heeft elke vrouw wel een voorkeur. Een leuke blog en ik wacht nog steeds op kettingen met stenen voor mannen ;p

Sherry
2 jaar geleden

Wat een prachtige sieraden en een mooie blog heb je erover geschreven. Ik wist wel dat Mira een sieradenshop had ik zag iets op haar Instagram. Het maakt het nog leuker als andere bloggers erover schrijven.

Manon
2 jaar geleden

Leuke shop he! Die laatste foto heb ik gemaakt en heeft Mira op haar account gezet. Voel me nu famous, haha.

Caroline
2 jaar geleden

Ik ben team goud, maar af en toe vind ik rosé goud en zilver ook mooi voor de afwisseling. Of gecombineerd, nog hipper!