Win 25 Euro shoptegoed bij nieuwe webshop Lovely Vintage

Op zoek naar klassieke en betaalbare kledingstukken? Zoek je iets origineels? Denk ‘ns aan vintage kleding. Lees je graag over fashion en beauty? Houd je van interieur? Lovely Vintage is mijn favoriete webshop die kleding, boeken en interieurproducten verkoopt. Alles in één webshop! I love it. Lovely Vintage verkocht items via sociale media en heeft sinds kort een eigen website. De lancering van webshop Lovely Vintage is sinds kort een feit! Om dit te vieren kan je shoptegoed winnen t.w.v. € 25,--. Lees verder hoe je hier kans op maakt.

Lees meer »

Top 10 favoriete vintage items

Op zoek naar klassieke kledingstukken? Zoek je iets origineels? Denk ‘ns aan vintage kleding. Ik ben er dol op. Lovelyvintage.nl is mijn favoriete webshop via Instagram. Hieronder de top 10 van favoriete en betaalbare items.

Lees meer »

Review + Maak kans op SHOPTEGOED t.w.v. € 30,-- | KAYA Sieraden

Iedere vrouw draagt wel een sieraad. De één meer dan de ander, van alleen oorbellen of een ring tot een rij armbanden, kettingen en oorbellen. Al met al: sieraden ontbreken niet in de basiscollectie van een vrouw. Ken jij webshop KAYA Sieraden al? Deze webshop verkoopt prachtige sieraden voor een betaalbare prijs. Uit dit ruime aanbod mocht ik een naamketting reviewen, hoe leuk?! En nog leuker: je kan shoptegoed winnen t.w.v. € 30,--! Lees verder over deze sieraden en onderaan deze blog staat hoe je kans maakt op shoptegoed.

Lees meer »

Review + kortingsactie | Sieraden van DRKS

Iedere vrouw draagt wel een sieraad. De één meer dan de ander, van alleen oorbellen of een ring tot een rij armbanden, kettingen en oorbellen. Al met al: sieraden ontbreken niet in de basiscollectie van een vrouw. Ken jij webshop https://www.drksonline.com al? Deze webshop verkoopt prachtige sieraden en accessoires voor een betaalbare prijs. Ik mocht Moeder & Dochter armbanden reviewen, hoe leuk?! En nog leuker: tot en met 30 april 2020 krijg je 20% korting op de Moeder & Dochter collectie: https://www.drksonline.com/moeder-dochter-armbanden. Lees verder over deze sieraden en gebruik de kortingscode onderaan deze blog.

Lees meer »

Steun het Diabetes Fonds en koop een leuk shirt

Diabetes is 1 van de meest voorkomende ziekten in Nederland en is ook 1 van de bekendste goede doelen in Nederland. Wil jij het Diabetes Fonds steunen? Dit kan je doen door onder andere eenmalig te doneren of periodiek te doneren. Maar je kan ook een bijdrage leveren door het kopen van t-shirts van de kledinglijn Insulin is key van kledingontwerpster 

Lees meer »
Sieraden en accessoires - NLSieraden en accessoires - NL