Mooi met Kleding

Gepubliceerd op 8 november 2020 om 04:27

Het boek Mooi Met Kleding is bedoeld voor elke vrouw die wil weten hoe ze er nóg mooier uit kan zien. Maar het is ook een praktische handleiding voor professionals die kledingadvies geven.

 

Elk seizoen een nieuwe garderobe aanschaffen is niet nodig

Gemiddeld draagt een vrouw maar 30% van haar garderobe. De overige 70% ligt in de kast. Dat is helemaal niet nodig. Je kan veel meer lol hebben van kleding als je weet wat jou goed staat. Dan hoef je niet elk seizoen een nieuwe garderobe aan te schaffen, maar kan je combineren met wat je al hebt. Dat is fijn voor je portemonnee en voor het milieu.

Boek over welke kleurencombinaties, kleding en make-up het beste bij jou passen

Styliste en kledingcoach Merel van 't Wout uit Rotterdam legt je in haar boek haarfijn uit welke kleurencombinaties, kleding en make-up het beste bij jou passen. Want de tijd dat we klakkeloos de trend volgden, ligt gelukkig achter ons. Een persoonlijke stijl is ook zó veel leuker. Dus in dit boek sta JIJ centraal! In welke levensfase je je ook bevindt.

 

 

Wees je mooiste zelf, zowel vanbuiten als vanbinnen. Als je weet dat je er goed uitziet, krijgt je zelfvertrouwen vanzelf een boost. Dat is de kracht van kleding! 

 

Bron: Marjo van Lijssel


«   »