Nieuwe parfum | Oscar de la Renta - Bella Essence

Gepubliceerd op 23 augustus 2020 om 05:58

Parfumliefhebber? 1 september a.s. komt een nieuwe parfum in de parfumerieën te liggen. Bella Essence opent met sprankelende frisse topnoten die een exquis floraal hart en een warme muskusbasis ten dans leiden. Het buitengewone parfum, een creatie van de bekende parfumeur Clément Gavarry, ademt de schittering van een tuin vol vrouwelijke bloemen die in het gouden zonlicht baden.

 

Bella Blanca

Bella Blanca is geïnspireerd op prachtige creaties van de natuur die hun betoverende geuren met ons delen. De zachte zoetheid van sprankelende peer, nog bedekt met enkele tedere dauwdruppels, vloeit over in een subliem floraal briesje. Milde hints van viooltjesblad en Arabische jasmijn ontwaken in het zonlicht en versmelten met zachte bloemblaadjes van roos en lelietje-van- dalen. Een basis waarin romig sandelhout danst met kasjmiermuskus, tekent voor een warme, lang aanhoudende finale.

Bella Rosa

Bella Rosa geeft gestalte aan de verslavende romantiek van een geheime tuin en creëert met elke spray een intrigerend gevoel. Topnoten van roze peper, fresia en mandarijn slaan een brug naar een verleidelijk hart van roze roos, jasmijn en iris. De door de zomerzon gekuste akkoorden van patchoeli, sandelhout en amber ademen de zoetheid van een gouden dag: een silage die nog lange tijd onweerstaanbaar nazindert.

 

Prijzen Bella Essence

  • 100ml voor € 85,-
  • 50ml voor  € 65,-
  • 30ml voor € 45,-

 

Bella Essence is vanaf 1 september a.s. verkrijgbaar bij de onafhankelijke parfumerie.

 

 

 

Bron + Foto’s: Prins PR

 


«