Review: de populaire crème van de Lidl vergelijkbaar met La Prairie

Gepubliceerd op 10 november 2019 om 07:00

Enige tijd geleden verkocht de Lidl voor het eerst de Cellular Beauty-huidverzorgingsproducten. Dit was een ware hype. Wat zeg ik? Zeg maar gerust “gekte”.

 

Chaos

Ik ben benieuwd of we op 9 december a.s. met z’n allen voor de deur staan. Mocht dit zo zijn, dan hoop ik dat wij hier zonder kleerscheuren vanaf komen. Op 10 oktober jl. werd een nieuw filiaal van MediaMarkt geopend in Leidschendam. De MediaMarkt had als actie dat de eerste 100 klanten gratis bluetooth-oortjes kregen ter waarde van € 115,--. Massale gekte.

’s Nachts stonden er al klanten voor de deur terwijl de deuren om 9.30 uur zouden opengaan. Bij binnenkomst duwden mensen elkaar omver en raakten er mensen gewond. Het was één grote chaos. De politie moest eraan te pas komen. Ik hoop van harte dat dit ons bespaard blijft op 9 december.

 

 

Wat is er zo bijzonder aan de Cellular Beauty-lijn?

De ingrediënten van deze skincare-lijn zouden te vergelijken zijn met de dertig keer zo dure crème van La Prairie. Ja, je leest het goed: 30 keer zo duur.

 

 

Een dagcrème van € 3,99 wilde ik zeker wel uitproberen. Helaas was ik te laat. De skincare-lijn was in mijn Lidl-filiaal binnen een paar minuten uitverkocht. Het bleek in heel Rotterdam – waar ik woon - niet meer verkrijgbaar te zijn. Wel waren de crèmes door aardig wat mensen te koop aangeboden op Marktplaats voor minimaal € 10,--. Ik vind hier overigens wel wat van, maar dat terzijde.

 

Grijp je kans

Een paar maanden later werd de skincare-lijn weer aangeboden bij de Lidl. Yes! Ik was nu voorbereid en stond op de dag dat de aanbieding in zou gaan een kwartier voor openingstijd op de stoep bij de Lidl. Ik was niet de enige. Er waren nog meer mensen die tijd hadden vrijgemaakt om het populaire product te bemachtigen. Zodra de deuren opengingen liepen – op tv heb ik taferelen gezien dat mensen naar binnen rennen, anderen omverlopen, vechten en noem het maar op – wij op hoge snelheid recht op ons doel af. Tot onze verrassing waren er meer dan genoeg crèmes, serums en oogcrèmes. Ondanks dat er genoeg was dachten wij met z’n allen dat het laatste uur had geslagen. Wij bleven duiken en van alles in onze mandjes gooien. Wij keken amper, het was graaien graaien en nog eens graaien. Hebben hebben hebben. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet mis wilde grijpen, dus ik pakte ook wat ik pakken kon en bekeek later met trots wat ik had weten te bemachtigen. Het was van alles. Ik moet er wel bij vertellen dat het niet alleen voor mezelf was, maar het was ook voor een vriendin. Van tevoren wisten wij natuurlijk niet hoe druk het zou zijn, dus hadden we afgesproken dat we allebei naar de Lidl zouden gaan in onze woonplaats en contact zouden houden. Wat nog wel opmerkelijk was dat er een meneer was die een grapje maakte tegen personeel van de Lidl, hij vroeg: “mag ik anders een doos?” Verkoper antwoordde: “ja hoor, dat mag.” Dus meneer kocht een doos met verschillende crèmes. Ik wil niet veel zeggen, maar hij zag er overduidelijk een handeltje in.

 

Bevoorrading goed ingeschat

Aan het eind van de dag liep ik langs de Lidl en kon het niet laten naar binnen te kijken om te zien of er nog een vooraadje lag van de skincare-lijn. Ja hoor, er lag nog genoeg. De Lidl was zo slim genoeg in te slaan.

Voor de grap keek ik nog of de producten op Marktplaats te koop werden aangeboden. Ik zag maar een paar advertenties. Jammer hoor voor die lui die dachten dat ze er een slaatje uit konden slaan.

De producten hebben in “mijn” Lidl zeker nog een week in de schappen gelegen en ik hoorde van collega’s dat in hun woonplaatsen ook nog voorraad was. Goed gedaan, Lidl!

 

Biocura van de Aldi vroeger als beste getest

Voorheen gebruikte ik naar volle tevredenheid Biocura, dagcrème van de Aldi. Toentertijd kwam deze crème als beste uit de test en sinds die tijd gebruikte ik die crème, al jaren dus.

 

Van de Cellular Beautylijn kocht ik de volgende producten:

  • Dagcrème € 3,99
  • Nachtcrème € 3,99
  • Serum € 3,99

 

Mijn ervaring?

De dagcrème voelt prettig aan en is minder vet, dat vind ik een verademing. Ik heb een tijd gehad dat ik helemaal geen dagcrème gebruikte, omdat ik een vrij vette huid heb. Toen mijn schoonheidsspecialiste hoorde dat ik geen dagcrème meer gebruikte viel zij zo’n beetje van haar stoel van verbazing. Ik moest onmiddellijk weer beginnen met smeren, want een goede dagcrème beschermt de huid tegen factoren zoals zon, wind en luchtvervuiling. Goede argumenten dus om weer een dagcrème aan te schaffen. Enfin. De dagcrème van de Lidl à la La Prairie: voelt minder vet aan dan dat ik gewend was en hydrateert goed. De substantie voelt licht aan en ook de crème zorgt voor zonbescherming SPF 15. Ik houd hiervan en ben zeer enthousiast.

Het serum gebruik ik in combinatie met de dagcrème. Mijn huid voelt zijdezacht aan :-).

De nachtcrème voelt iets dikker aan – zoals de meeste nachtcrèmes – en trekt niet snel in. Ik moet bekennen dat ik de nachtcrème niet dagelijks gebruik, omdat ik ‘m toch te vet vind en dat voelt niet lekker aan op mijn tedere huidje. Ik ben dan wel 40, maar ik heb de illusie dat ik nog geen oudere huid heb.

 

Al met al

De Cellular Beauty huidproducten beveel ik zeker aan!

 

Te koop vanaf 9 december 2019 bij de Lidl

Vanaf 9 december a.s. zijn de Cellular Beauty huidproducten te koop bij de Lidl. De laatste keer had de Lidl genoeg voorraad, maar toch twijfel ik erover of ik voor openingstijd voor de deur ga staan. Stel je voor dat er van die handelaren zijn die alles opkopen.. of mensen die überhaupt voor een jaar willen inslaan… Ik weet het nog niet. Ik heb nog even om hierover na te denken.

In ieder geval zal ik zelf ook wel weer wat inslaan, want ik ben bijna door mijn voorraad heen.

 

 

Welke huidverzorgingslijn gebruik jij?

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.