Ookinhetpaars - Claudia

Gepubliceerd op 8 januari 2020 06:20

Ben je op zoek naar duurzame producten zoals kussens, plaids, spreien, dekens en babydekens? En wil je dit doen vanuit je luie stoel? Neem eens een kijkje in webwinkel Ookinhetpaars (https://ookinhetpaars.nl). Vandaag stel ik je voor aan Claudia, de eigenaar van deze webwinkel.

 

Even voorstellen

Hoi, ik ben Claudia van den Berg en woon samen met mijn vriend en onze rode kat Sien in Zeist.

 

Ik heb nu al een aantal jaar mijn webshop Ookinhetpaars. Ik verkoop kussens, plaids, spreien, dekens en babydekens. Alles van wol en katoen voor bed en bank. Mijn producten kenmerken zich door kwaliteit, duurzaamheid en diervriendelijkheid. Ik ben van oorsprong bioloog dus ik vind zorg voor mens, dier en milieu belangrijk.

De naam Ookinhetpaars komt van het feit dat ik paars een mooie kleur vind en dat kussens en plaids kleur geven aan je bank. Ik geef mensen graag advies over de materialen waar de producten van gemaakt zijn, het onderhoud en wat het beste bij jou en je interieur past. Met een mooi kussen en warme plaid kleed je je bank aan. Daarnaast koop je een product van kwaliteit dat lang mee gaat en dus moet zijn wat goed bij je past.

Naast de webshop sport ik regelmatig, hardlopen, spinning en fitness, hou van koken en van lekker eten en drinken en ga graag naar de film.

Waar geef jij de voorkeur aan? Webwinkels of fysieke winkels?

Een groot voordeel van webshops vind ik dat je de deur niet uit hoeft. Via internet bestellen en meestal de volgende dag in huis. En het voordeel van fysieke winkels is dat je de producten “in het echt” ziet en het meteen mee kan nemen.

 

Ondernemers op de foto

Het is per toeval zo gegroeid dat ik kleine ondernemers op de foto zet. Graag besteed ik in deze rubriek Maak kennis met... aandacht aan webeigenaren en bloggers. Claudia is één van de ondernemers die voor mijn lens heeft gestaan.

Mijn favoriete fotolocaties

Fotoshoots vinden altijd buiten plaats met uitzondering van babyshoots. Mijn stijl is licht en romantisch. Om deze stijl te creëren fotografeer ik het liefst in de duinen, op het strand en aan een plas. Dit zijn mijn favoriete fotolocaties:

  • Soesterduinen
  • Henschotermeer
  • Kralingse Plas
  • Hoek van Holland

 

Soesterduinen

 

De fotoshoot met Claudia vond plaats in de Soesterduinen. Hieronder een selectie van de fotoreportage.

 

Geef jij de voorkeur aan een webshop of liever een fysieke winkel?  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

rachel
12 dagen geleden

heel leuk maar dit soort dingen koop ik altijd liever in een winkel zodat ik het kan vast houden ;)
https://lafamiliab.nl

Claudia van Ookinhetpaars
12 dagen geleden

Leuk dat je mij en mijn webshop in de schijnwerpers zet. En voor mensen die liever iets in het echt willen bekijken en voelen: je kunt altijd langskomen om ons assortiment in real life te zien. Groetjes Claudia

Marjolein
12 dagen geleden

Wat een leuke webshop! Ik ben gek op kleedjes etc., dus ik ga zeker even een kijken nemen. :)

Alexandra
12 dagen geleden

Nu is paars mijn favoriete kleur, dus toch maar eens de website gaan checken. Leuk.
Https://www.not2limited.com

Jasmina
12 dagen geleden

Ik heb jaren zelf een webshop gehad dus denk dat ik daar voor ga...maar soms wil je ook echt even voelen enzo..dan zeg ik winkel!

Mandy
12 dagen geleden

Wat een leuke blog! Ik shop heel veel online omdat ik vrij ben op tijden dat de winkels dicht zijn helaas.. maar als ik dan een dagje vrij ben, vind ik het gezellig om een dagje naar de stad te gaan, lekker in t echt shoppen en dan ergens wat drinken ofzo

Cynthia | Cynspirerend.nl
12 dagen geleden

Ik heb haar website wel eens bezocht in mijn zoektocht naar mooie nieuwe kussens op onze bank. Ik kan me herinneren dat er echt mooie exemplaren bij zaten. We gaan binnenkort weer zoeken naar nieuwe kussens (de huidige kussens krijgen problemen met de ritsen), dus deze blog is meteen een goede reminder om daar even een kijkje te nemen! Thanx!

Wanda
11 dagen geleden

Ik ga liever naar de winkel zodat ik direct kan zien hoe het product is en of ik het wel of niet wil kopen. In het verleden vaak genoeg wat besteld, maar dan ook vaak weer terug moeten sturen omdat het niet overeenkwam met wat ik had verwacht.

Amina
10 dagen geleden

Wat een prachtige foto's weer! En superleuk zo'n Wonen webshop!

Melanie Hoogvliet
10 dagen geleden

Wat een prachtige foto's weer helaas kan ik niet makkelijk reizen anders was ik een keer naar je toe gekomen voor foto's van mijzelf