Winactie

Gepubliceerd op 15 december 2019 06:30

Interesse in het winnen van boeken? Lees verder en doe mee aan de winactie van december.

 

 

Doe jij mee aan winacties?

Regelmatig zie ik op Facebook winacties voorbij komen. Of ik hieraan deelneem? Als ik al veel reacties zie, dan haak ik af. Als je wil winnen moet je er natuurlijk voor gaan, maar ik ben één van die mensen die denkt: ik win toch niet. Ja ja, ik weet het, totaal geen positieve gedachte, maar het schiet zo door mijn hoofd en die negatieve gedachte wint het dan toch. En nee, dan win je inderdaad niks.

Maar zo af en toe doe ik echt wel mee ondanks de vele reacties, het is maar net hoe mijn pet op dat moment staat en of ik het desbetreffende product heeeeel graag wil winnen.

 

Voorwaarden van een winactie

Uiteraard worden er voorwaarden gesteld aan een winactie. Bijvoorbeeld: de organisator volgen op Facebook/Instagram en waarom je deelneemt aan de winactie.

Niet iedereen voldoet aan de voorwaarden en zegt alleen: “ik doe mee.” Tsja, dat vergroot je winkans ook niet echt.

 

Hoe maak je meer kans om iets te winnen?

Best ironisch dat uitgerekend ik advies geef. Ik die zelden deelneemt aan winacties. Maar toch. Hieronder tref je 4 tips aan die mogelijk bijdragen aan een grotere winkans.

  • Niet benoemen dat je nooit iets wint. Hier zou ik persoonlijk op afhaken.
  • Doe moeite om een uitgebreid en origineel antwoord te geven.
  • Zorg voor zichtbaarheid: reageer op posts en reageer dus niet alleen als er iets te winnen valt.
  • Lees goed wat de voorwaarden zijn en voer deze opdracht dan ook uit. Als er staat dat je de organisator moet volgen via social media, doe dit dan ook.

 

 

Het organiseren van winacties

Zo af en toe organiseer ik een winactie. Tot nog toe zijn dat fotoshoots geweest. Sinds kort geef ik ook weleens fotoshoots weg in ruil voor een blog. Ik ben een beginnende blogger en wil zichtbaar zijn. Het is toch leuk als er mensen zijn die je artikelen lezen.

 

Ontspullen

Al maanden staat er op mijn lijstje om mijn werkkamer goed op te ruimen. Ik doe dit overigens regelmatig, maar binnen een mum van een tijd is het toch weer rommelig. Voor mijn gevoel heb ik inmiddels al de spullen weggedaan waar ik niks meer mee deed, dus die selectie is gemaakt. Maar toch blijft het rommelig. Het is ook weer niet zo dat het een bende is, maar ik word een tikkeltje onrustig van de rommel. Of misschien is het wel een mindset en moet ik het doen met de ruimte die ik heb en accepteren dat de spullen die ik nu nog heb ook echt nodig zijn. Wanneer komt Marie Kondo bij mij langs?

 

Ik las onlangs een blog van iemand – sorry, het is mij ontschoten wie de blogger is – die een 30 dagen minimalisme challenge organiseerde. Op dag 1 gooi je één ding weg, dag 2 twee dingen, dag 3 drie dingen en zo 30 dagen lang.

Nu december al bijna voorbij is en ik als doel heb om dit jaar een opgeruimde werkkamer te hebben, ga ik de challenge aan. Ik heb dit nu pas bedacht en zal dit met terugwerkende kracht per 1 december jl. toepassen.

 

Tips om te ontspullen

Stel jezelf de volgende vragen:

  • Heb ik dit nog nodig?
  • Word ik hier blij van?
  • Kan ik dit nog ergens kopen?
  • Heeft dit emotionele waarde?

 

Win een boekenpakket!

In het kader van ontspullen geef ik een boekenpakket weg (mijn eigen boeken dus).

 

Het boekenpakket bevat de volgende boeken:

1. Jamie in 15 minuten (nieuw in verpakking)

2. Jamie Olivier – Koken met kanjers (ongebruikt)

3. Yotam Ottolenghi – Koken met kanjers (ongebruikt)

4. Mo Hayder – De Behandeling (gebruikt, maar ziet er nog zo goed als nieuw uit)

5. Lee Child – Tegenspel (gebruikt, maar ziet er nog zo goed als nieuw uit)

 

 

Wat moet je doen om kans te maken?

1. Like https://www.facebook.com/georginalifestyle79/.

2. Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom je deze prijs wil winnen.

3. Reageren kan tot en met woensdag 18 december a.s. De winnaar krijgt op vrijdag 20 december a.s. een e-mail van mij, dus  zorg er svp voor dat je e-mailadres klopt. De winnaar kan tot en met zondag 22 december a.s. op mijn mail reageren.

 

 

Voorwaarden:

  • De winactie geldt alleen voor adressen in Nederland.
  • Je betaalt zelf de verzendkosten (ik stuur een betaaltikkie) van PostNL. Deze kosten zijn € 6,50.

 

 

Jouw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan deze winactie.

 

 

Wil je een boekenpakket winnen en alleen de verzendkosten betalen?

Doe mee met deze winactie :-).

 

 

Ik wens je veel succes toe met je deelname aan winacties an sich. Toi toi toi! Het is natuurlijk superleuk om iets te winnen.

 

Heb jij weleens iets gewonnen? Zo ja, wat?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Melanie Hoogvliet
een maand geleden

Wat een toffe actie ik doe graag mee :) Waarom ik zou willen winnen ? Nou bijna 17 jaar geleden was ik zwanger van mijn zoon. Iedereen inclusief ik was er heilig van overtuigd dat het een meisje zou worden. Ik had de naam Luna bedacht. Echter een week voor de bevalling dacht ik dat ik ging bevallen en raakte ik in paniek want ik wist zeker het zou een jonge worden. Ik had nog geen jongens naam bedacht want ik wist zeker het werd een meid. Ik was 20 had net de koksopleiding gedaan en was helemaal gek van de kookshows van je raadt het vast al Jamie Olivier. Dus ik besloot dat als het een jongen zou worden dat de naam moest worden. Veel mensen zagen Jamie als meisjes naam maar ik zei nee het word dan gewoon Jamie vernoemt naar de kok. En zo gezegd zo gedaan jamie werd de naam. Wat blijkt mijn zoon Jamie is net zo gek op koken als de kok en zijn mama dus die naam past super goed bij hem. Jamie in 15 minuten staat nog niet in onze kast en zou een super leuke toevoeging zijn zodat we weer samen lekker kunnen gaan koken. En de andere boeken die kan ik dan heerlijk lezen om te ontspannen.

Tine
een maand geleden

Ik woon helaas niet in Nederland dus kan niet meedoen. Veel succes alvast aan alle deelnemers!

KoolFamily
een maand geleden

Ik laat deze actie aan me voorbijgaan, maar wens andere kandidaten veel succes.
Wel fijne tips!

Henk
een maand geleden

Leuke manier om van je overbodige boeken af te komen! Heb zelf al meer dan voldoende boeken dus ik doe niet mee met de verloting. Hier in de buurt zie je ook steeds vaker mini bibliotheken. Mensen hebben dan in de voortuin een kast waar iedereen boeken uit kan nemen en in kan zetten

Alexandra
een maand geleden

Leuke actie. Ik houd van boeken. Maar ben aan het ontspullen en lees daarom nu ebooks. Alleen hele mooie bijzondere boeken staan nog op de plank. Deze actie laat ik aan mij voorbij gaan.
Https://www.not2limited.com

Jouvence
een maand geleden

Ik doe af en toe mee met een winactie als ik het heel graag wil hebben. Organiseer zelf ook regelmatig winacties en vindt het zo irritant dat mensen maar half lezen en dus niet aan de voorwaarden voldoen.

Mandy
een maand geleden

Wat een leuke actie! Ik pas hem wel. Maar ook super leuk dat je soms shoots weg geeft, als iemand er dan een blog overschrijft of wat dan ook, is het een echte win win actie!

rachel
een maand geleden

wat een leuke win actie!
ik doe alleen niet mee want ik lees zelf niet ;) en ik heb wel eens wat gewonnen, 2 keer geloof ik :D
https://lafamiliab.nl

Gea
een maand geleden

Leuke winactie. Ik ben zelf niet zo van het lezen, maar er zal vast iemand blij van worden

nicole orriens
een maand geleden

Ik ben dol op boeken, dus boeken winnen wil ik altijd wel : )